Aktuálně zde najdete recenze na: 62 knih

První padesátka na webu!

10.12.2011 16:43

Pro začátek webu je to skutečně nádherné číslo, počet recenzí na webu se dnes zvýšil na krásných 50!

Chtěla bych moc poděkovat všem recenzentům, ať už přispěli jenom jednou recenzí, nebo ať přispívají pravidelně. Velký dík také patří samozřejmě návštěvníkům, bez vás by počítadlo na hlavní stránce bylo prázdné a zmrzlé.

Myslím, že jsme se skutečně pokusili rozšířit počet knih ve všech rubrikách, jde to sice pomalu, ale web se vážně pěkně rozrůstá. Nezapomeňte, že přispět svou oblíbenou knihou můžete kdykoliv i vy. Také o sobě můžete dávat vědět v Shout Boardu nebo v Knize návštěv, či diskutovat u každé knihy. Budu se těšit na vaše příspěvky!

A co je nového?

Samozřejmě pro vás máme od minula nějaké pěkné nové recenze. Tentokrát z recenzentských per Ann Taylor a Žanettky.

  • V Beletrii nám Ann Taylor představí Strašidlo Cantervillské od pana Oscara Wildea. Ne, nebojte se. Pokud jste ho zavrhli kvůli Obrazu Doriana Graye, pak mu zkuste dát druhou šanci. Kniha v podání recenzentky vypadá skutečně zajímavě.
  • Nenechali jsme na pokoji ani rubriku s fantasy. Najdete tam skutečné skvosty, pokud jste ještě nečetli Bajky barda Beedleyho, pak vás na ně Ann Taylor patřičně navnadí. Stejně jako na Kroniky Prydainu, nádhernou fantasy ságu, která by každému věrnému čtenáři fantasy rozhodně neměla uniknout. Zvlášť, pokud jste si oblíbili příběhy od J.R.R. Tolkiena či C.S.S. Lewise, Kroniky by rozhodně neměly chybět ve vašem čtenářském repertoáru.
  • O jeden přírůstek se rozrostla i rubrika s horory. Pokud se vyžíváte v krvácích stejně tak jako Ann Taylor, pak si nenechte ujít Knihy krve. Ale pozor - jen pro opravdu, opravdu silné povahy! A hlavně to nečtěte před, během ani po jídle. Spíš jen když jste nemocní a potřebujete se vyzvracet, jak doporučuje sama recenzentka...
  • Žanettka s vámi na chvíli zaletí do rubriky sci-fi. Nebudeme ale tentokrát prozkoumávat cizí světy ve vyspělých vesmírných lodích, ani nebudeme pátrat po tajemných existencích jako Mulder se Scullyovou v Aktech X. Vydáme se jen do Londýna, ačkoliv tenokrát neméně zajímavého. A prožijeme zdánlivě obyčejný příběh obyčejného knihovníka a jeho neobyčejné ženy. Žanettka vám představí svou oblíbenou knihu Žena cestovatele časem.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode