Aktuálně zde najdete recenze na: 62 knih

Nové recenze i noví recenzenti: Vítejte u nás!

23.11.2011 17:49

Jsem velmi mile překvapena, ba skoro uchvácena tím, jak neuvěřitelně rychle se web rozrostl o nové recenze! Tedy již po dvou dnech jich přibylo tolik, že je opravdu nutno udělat další aktualizaci...

Především bych zde chtěla přivítat nové recenzenty, kterými jsou CeBrk, talentovaný recenzent, který přispěl za tak krátkou chvilku již pěti nádhernými kousky a další osobností je Ann Taylor, která přispěla zatím třemi zajímavými knihami a její recenze považuji za neméně kvalitní. Děkuji vám a doufám, že budete přispívat i nadále!

Tedy, o čem všem se můžete nově dočíst? Máme tu hned devět nových recenzí během dvou dnů...

  • Jako první bych vás chtěla upozornit na změnu v rubrice Naučných knih. Byla rozdělena na oborové podstránky, což je jistě přehlednější, neboť jak známo, v naučné literatuře se velmi špatně hledá. Ačkoliv tam zatím máme jen dva příspěvky, roztřídíme si je už na začátku, abychom se v nich později neztráceli.
  • Beletrie se nám rozrostla o dva příspěvky. CeBrk nás zavede do tajuplného světa Miroslava Horníčka, který ve své knize Dobře utajené housle poodhalil skutečně příběhy, které napsal sám život. Žanettka si přečetla Obchodníka se smrtí, jehož autorem je oblíbený komik Hugh Laurie. Určitě se podívejte, jak pod jejím drobnohledem dopadl.
  • V detektivkách přibyl jedinečný kousek, který by tu rozhodně neměl chybět - Ann Taylor nás barvitě zavede do světa proslulé Agathy Christie, tentokrát s knihou Deset malých černoušků.
  • Milovníci sci-fi si tentokrát také přijdou na své. Přibyly nám tři pěkné knížky, všechny vám představí CeBrk. Nenechte si ujít představení komiksu Transmetropolitan (jen pro zvrhlíky, jako je sám CeBrk!) a dvě díla od známého sci-fi autora Sira Arthura Charlese Clarka: Vesmírná Odyssea a Setkání s Rámou (něco pro ty, kteří touží po setkání s mimozemskými obyvateli).
  • Ve fantasy se objevil přírůstek od Neila Gaimana, oblíbený autor, který se nám zde díky svému talentu už zabydlel (a rozhodně s ním nekončíme). Z pera CeBrka si nenechte ujít jeden z dílů proslulé komiksové série o Sandmanovi, pánovi snů. Ann Taylor zaujala kniha Kameny osudu. Dle mého názoru další zajímavý literární kousek, který by si zejména milovníci fantasy neměli nechat ujít.
  • No a pokud jste si oblíbili rubriku s naučnými knihami, mám pro vás lahůdku. Speciálně pro ty, které zajímá historie zločinu a kriminálních činností. Ann Taylor vám představí Nejkrutější zločiny v dějinách. Při jejich čtení vám bude tuhnout krev v žilách...

 

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode