Aktuálně zde najdete recenze na: 62 knih

Jak jinak trávit prázdniny, než s knihou v ruce?

05.08.2012 15:08

Ano, jsem si jistá, že je důležité užít si sluníčko u vody a na výletech, když má člověk spoustu času a chuti, ale já jsem nejraději zalezlá s nějakou dobrou hrou nebo knihou (zajímavé, spojovat tyto dva pojmy dohromady, že?). A nebo se to dá namíchat - během dne být u vody (a i tam se dá vzít kniha) nebo na výletě (a i cestou ve vlaku se dá číst kniha) a večer, když přijdeme z venku příjemně unavení a otupělí je nejlepší uvařit si kávu a uvolnit se při čtení...

Pokud to máte stejně, můžete se inspirovat dalšími tituly, které jsme pro vás zrecenzovali. Stačí si vybrat...

Tentokrát jsme si pro vás připravili...

... kousek od každého žánru. Beletrie, fantasy nebo horory, všechno se dá v létě číst a vychutnávat venku na zahrádce, na pláži nebo v chládku doma.

  • Beletrie se rozrostla o vskutku cenný kousek. Žanet vás zavede do světa Mužů, kteří nenávidí ženy. Je to Švédský svět plný životních příběhů a osudů, kteří vás nenechají v klidu, ať už je léto nebo zima, dokud je nepřečtete až do úplného konce.
  • Kdo nejraději ulítává ve Fantasy, toho jistě potěší detailní recenze všech dílů parodující série Harryho Trottela, s kterými si dala tu práci Ann Taylor. Zaručuji vám, že tak dobře podané recenze nikde nenajdete. Přednesla to skutečně z pohledu profíka skrz čtení i svět Harryho Pottera a důrazně vás upozorní na všechny klady i zápory knih. Také si můžete přečíst recenzi na knihu Kouzelný svět Harryho Pottera, pokud vás zajímá něco spíše teoreticky, než příběhově.
  • Pro milovníky Hororů máme skutečnou lahůdku. Říká vám něco jméno Kodži Suzuki? Nic? A co třeba... Kruh? Ano, správně se vám vybavila dívka vylézající z televizní obrazovky a děsící každého, kdo viděl jistou kazetu. Ale na americkou verzi zapomeňte. Skutečně originální japosnký příběh najdete pouze v knize Kruh od Kodžiho Suzukiho. A pro fajnšmekry máme i druhý díl, pojmenovaný Spirála. Opět od Ann Taylor.

Přejeme vám příjemné prázdniny strávené se sluníčkem i knížkami.

© 2009 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba www stránek zdarmaWebnode